Exatlon România se mută la JIBOU. Eveniment de anvergură cu ocazia zilei copilului

Un eveniment frumos dedicat copiilor, cu ocazia zilei de 1 iunie va avea loc la Jibou. Primăria și Consiliul Local Jibou organizează de ZIUA COPILULUI, în 1 iunie, o competiție dedicată tuturor tinerilor iubitori de sport. Concursul se numește ”Ziua micilor războinici” și se va desfășura în compania unor invitați de seamă. 

Vor fi două zile de acțiune cu ocazia zilei de 1 iunie, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Evenimentul va debuta vineri 31 de mai, în centrul orașului cu activități pentru cei mici, teatru de păpuși, desene pe asfalt, iar spre seara va avea loc un concert de muzcă ușoară pentru cei mari.

Sâmbătă, la stadionul din Jibou vor fi competiții sportive, un mini exatlon, la care vor participa foști concurenți de la arhicunoscuta emisiune-concurs difiuzată Kanal D, Exatlon. Printre invitați se numără, fostul concurent din Jibou, Doru Meseșan, dar și Mihaela Popescu, Ciprian Silași, Iulian Pitea, Ana Maria Otvoș, Corina Petruț, Mădălina Linguraru, Călin Novăcescu, Cătălin Dumitrescu, Ciprian Mariș și Cosmin Marin. 

”Vor fi două zile de distracție pe măsură pentru copii. Sunt invitate toate școliile și grădinițele. De asemenea, Doru Meseșan, fostul concurent de la Exatlon s-a implicat enorm pentru un concurs sportiv, un fel de mini Exatlon. Vor veni foarte mulți foști concurenți de la emisiunea concurs difuzată de Kanal D. Vrem să le face, tinerilor o zi plină”, ne-a declarat primarul orașului Jibou, Dan Ghiurco. 

foto - kanald

 

Adauga comentariu