Europarlamentarul care a chefuit cu 100 de persoane în Cluj, în plină pandemie, a vorbit la Zalău despre Sinaia și Bușteni. Dar nu în campanie electorală...așa a vrut mușchiul lui

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan,  s-a aflat ieri, în Săllaj, într-o vizită "secretă" de susținere a candidaților "galbeni" la alegerile locale. După ce le-a povestit jibouanilor de ce e bine să aleagă PNL, a mers în Șimleu Silvaniei pentru a-i oferi sprijinul lui Septimiu Țurcaș, primarul condamnat în primă fază la închisoare cu suspendare într-un dosar de corupție.

După ce le-a "asigurat" PNL-iștilor voturile în Jibou și în Șimleu, Rareș Bogdan, europarlamentarul care a chefuit în urmă cu câteva luni la Cluj, încălcând toate regulile stabilite de Guvern, în pandemie, a ajuns la Zalău unde printre altele a vorbit deapre cât de "bun" este PNL-ul pentru România. 

Un alt subiect estrem de "important" despre care a vorbit, cel care în urmă cu câțiva ani arunca la gunoi PNL, a fost Dinu Iancu Sălăjanu, despre care a spus că este un "Dumnezeu" al faptelor bune, iar Sălajul are nevoie de el ca de aer. 

Înainte de a-i aduce laude lui Dinu, Rareș Bogdan a facut o comparație între localitățile Sinaia și Bușteni, unde la butoane, într-o localitate este "ciuma roșie", iar în cealaltă "ciuma galbenă".  

 

Adauga comentariu