Este tânăr și ambițios. Și-a dedicat adolescența pentru o afacere inedită. Cine este Mark Coțe, administratorul UtilPiese

Un tânăr din Sălaj și-a dedicat adolescența unei afaceri inedite. De la 17 ani, Mark Coțe vinde utilaje de construcții și piese de schimb. Acum, la 24 de ani este oarecum împlinit. A ajuns un jucător important în România, cu toate că nu urmărește doar profitul firmei, ci mai degrabă satisfacerea cât mai eficientă și de calitate a clientului.

Mark Coțe este de loc din Șimleu Silvaniei, iar firma pe care o conduce a luat ființă acum 10 ani și are ca domiul de activitate, comerțul cu utilaje de construcții și al pieselor de schimb. 

Compania UtilPiese a fost înființată în anul 2010, iar scopul acesteia este de a aduce pe piața din România utilaje second hand de calitate superioară, venind astfel în ajutorul întreprinderilor mici și mijlocii.

De asemenea, misiunea companiei este de a se afirma ca partener loial, capabil să satisfacă nevoile specifice ale clienţilor şi de a-şi imbunătăți constant poziţia atât pe plan local, cât şi internaţional. 

”Oferim servicii complexe în domeniul utilajelor vânzări, achiziții și piese de schimb. Comercializăm toată gama de utilaje pentru construcții. Aducem la comandă toată gama de utilaje noi si second hand din import și aici mă refer la utilaje de construcții excavatoare, buldozere, buldoexcavatoare, încărcătoare frontale. De altfel, comercializăm piese de schimb de înaltă calitate noi sau la mâna a doua pentru utilaje de construcții, pompe hidraulice, căi de rulare, motoare, piese motoare, accesorii, transmisii finale, părți de caroserie, etc.”, spune tânărul Mark Coțe

Afacerea nu a fost afectată de pandemia de coronavirus

Aproape toate afacerile au fost într-un fel sau altul afectate de această pandemie de coronavirus, nu însă și compania UtilPese. Mark Coțe spune că firma pe care o administrează nu a fost afectată deoarece majoritatea clineților și-au desfășurat activitatea și în aecastă perioadă. 

”În această perioadă multe afaceri au avut de suferit din cauza acestui virus. Compania UtilPiese nu a fost afectată deoarece majoritatea clienților și-au desfășurat activitatea colaborând de altfel pe toata perioada pandemiei”, a mai spus Mark. 

Ca orice afacerist și Mark Coțe urmărește într-o oarecare măsură profitul, însă pentru el cel mai important este satisfacerea cât mai eficientă și de calitate a clientului.

”Scopul nostru este acela de a duce la o dezvoltare modernă și solidă a ceea ce se construiește. Nu putem fi ipocriți să nu recunoaștem că ne interesează și veniturile, dar primordial pentru noi este satisfacerea cât mai eficientă și de calitate a clientului”, a încheiat Mark Coțe. 

Tocmai din acest motiv, utilajele vândute de firma deținută de Mark Coțe oferă posibilitatea achiziționări și în leasing, în 12 rate fără dobândă. 

Adauga comentariu