"Eroul" Mirșidului în meciul de baraj face acuze fără menajamente: "cei de la Zalău sunt niște MINCINOȘI; și-au urmărit doar INTERESELE"

Ciprian Pavel, jucătorul care a marcat toate cele patru goluri ale Unirii Mirșid în meciul de baraj contra Viitorului Ulmeni face acuze fără menajamente și susține că cei din conducerea SCM Zalău, clubul care a preluat Unirea Mirșid, și-au văzut doar interesul, iar după ce s-au văzut cu sacii în căruță, cei care au contribuit decisiv la promovarea în Liga a III-a au fost dați la o parte. Mai mult, jucătorii care au pus umărul la promovare, în frunte cu Ciprian Pavel, dar și cu spiritul echipei din Mirșid, Florin Pop, pleacă la Rapid Jibou. Primarul din Jibou, Dan Ghiurco ne-a declarat clar că la Jibou se dorește anul viitor promovarea, iar aceștia nu vor avea aceeași soartă ca la Zalău. 

Orcium, una peste alta, sunt prea multe aranjamente, prea multe jocuri de culise, prea mult din tot pentru o echipă care va juca, atenție, în Liga a III-a. NU Liga Campionilor, nu Europa, nu Liga a II-a. NU! Liga a III-a, adică cel mai slab eșalon fotbalistic național. 

Ciprian Pavel se revoltă total împotriva conducerii SCM Zalău, inclusiv a lui Doru Marcel Țârle, consilierul pe probleme de sport a primarului Ionel Ciunt. 

"Plecăm la Jibou pentru că cei de la Zalău sunt niste mincinoși.Și-au urmărit interesele. Înainte de baraj au venit și ne-au promis mare cu sarea și nu a fost nimic din ce au promis ei acolo. Au zis că o să continuăm toți, același grup timp de un an de zile și pe parcurs o să vedem ce putem schimba. Și la urma urmei din câte am înțeles, noi care am promovat trebuia să mergem să dam probe la Zalău. Ne-au tot promis că o să rămânem toți și că ne susțin din toate punctele de vedere. Când colo, doar domnul primar Bereschi de la Mirșid ne-a susținut, în rest nimeni. Aici mă refer la conducerea SCM Zalău și la domnul Țârle, nu la cei din Primărie, cu ei nu am nicio treabă ce și cum", susține Ciprian Pavel. 


Adauga comentariu