EPOCA POST-FEMINITATE

„O româncă de 31 de ani credea că este ziua ei norocoasă atunci când a fost abordată pe Via Salaria, din Roma, de celebrul DJ italian Franceschino, pe numele său real Francesco Cirioni, cunoscut şi ca om de afaceri şi proprietar al unui post de radio în vogă în Italia, Radio Zerosei. Potrivit Il Messaggero, bărbatul i-a propus să-l însoţească la vila sa şi i-a promis 1.000 de euro ca damă de companie.

DJ-ul a dus-o la un magazin şi i-a făcut cadou două perechi de pantofi, după care au mers la casa acestuia. Aici, atitudinea italianului a început să se schimbe, după ce a consumat mai multe droguri.

Aflat sub influenţa drogurilor, Cirioni a început să o ameninţe, iar la scurt timp a trecut la fapte. A lovit-o cu brutalitate, a violat-o, iar apoi a sechestrat-o într-o cameră, notează Corriere della Sera. Timp de aproape 72 de ore, tânăra a suferit un adevărat calvar, umilită şi bătută de bărbatul curtenitor de mai devreme.”, scrie adevarul.ro.

După ce s-a șters la gură de moralitate, această româncă de rit nou și-a ținut respirația și a plonjat direct în brațele unui agresor. Prețul demnității: 1.000 de euro. Prețul naivității: 72 de ore de calvar. Nu e prima care se dezbracă de feminitate și se îmbracă în promiscuitate. În epoca post-feminitate, în care multe femei lipsesc de la lecțiile de senzualitate și decență, trotuarele se transformă în podiumuri de prezentare a mărfii. Rețelele de socializare sunt rafturi.

„O femeie de 40 de ani, din Caraș-Severin, trăiește o poveste de iubire, cu multe semne de întrebare, alături de un soldat american. Cei doi îndrăgostiți nu s-au văzut niciodată față în față, iar soldatul, aflat, după spusele lui, pe front ii cere frecvent bani, pentru că ar fi suferit un accident. Peste 4000 de euro i-a dat până acum femeia celui care i-a promis că îi va deveni soț.”, scrie stirileprotv.ro.

Din 2015, de când e știrea asta, soldatul american a devenit un mit. Mii de „militari” au fost salvați de românce binevoitoare, care și-au rupt de la gură întru propășirea armatei americane. Batalioane de românce cad în continuare pe frontul nefeminității. Lipsă de educație sau educație cu organe genitale trimise în chat-uri. Cert e că femeia aia pentru care un bărbat se urca pe un cal și călătorea o zi doar ca să-i sărute mâna, s-a pierdut undeva pe rețea.

Rețele de socializare transformate în vitrine de expunere a formelor voluptoase fără fond. Sau fără fund. Funduri nefundamentate. Funduri. Sâni. Piele. Cât mai multă piele. Își pun pielea la bronzat la lumina biților, iar creierele se prăjesc. Iar când creierul unei femei devine doar un apendice, se naște replica masculină: „am făcut-o și pe fraiera asta”. Ele, nefemei, ei, profitori.

Paradoxal, toate astea la apogeul emancipării femeii. Modelul femeii puternice și independente, femeia de carieră care domină lumea bărbaților, femeia cu cojones nu e muză pentru divele de internet care pică secerate la primul: „Salut, vrei să ne f...?”

Când ați renunțat la feminitate și ați devenit o marfă?

Când ați pus senzualitatea în cui și ați coborât vulgaritatea din pod?

Când ați renunțat la emoție?

Când ați renunțat la voi și ați devenit nefemei?

Faceți dragoste în chat-uri, cu finalizare în videocall-uri.

Adauga comentariu