EMOȚIONANT. Mesajul familiei lui Tudor Niream după înmormântarea adolescentului: ”Mulțimile au plecat, obrajii lăcrimați s-au uscat, iar pe muntele de coroane din Zalău a căzut o brumă de Februarie”

Tudor Niream, adolescentul de 15 ani care a fost dat dispărut din luna noiembrie a anului trecut a fost găsit decedat la începutul acestei luni, în lacul de acumulatre Vârșolț. Multe lacrimi, durere și tristețe mare miercurea trecută, la Capela Ortodoxă din Zalău, unde tânărul de 15 ani, Tudor Niream a fost condus pe ultimul drum. 

Familia, prieteni, colegi de la școală sau colegi de muncă ai părinților, toți și-au luat ”la repedere”, de la Tudor Niream pentru ultima dată. De asemenea, alături de familia îndurerată au fost prezenți și oameni simpli care au dorit să-i aducă un ultim omagiu lui Tudor. 

După câteva zile de la înmormântare, unchiul lui Tudor, Horia Niream a postat un emsaj plin de emoție și durere și totodată și-a exprimat recunoștința față de persoanele care s-au implicat pozitiv în acest caz. 

”Mulțimile au plecat, obrajii lăcrimați s-au uscat iar pe muntele de coroane din Zalău a căzut o brumă de Februarie. Familia lui Tudor își exprimă recunoștința și extinde mii de mulțumiri tuturor persoanelor care s-au implicat pozitiv atât trupește cât și sufletește în acest caz. Părinții au decis să ia o pauză din mediul online și rog lumea să le respecte decizia”, este mesajul postat de unchiul lui Tudor, Horia Niream. 

Adauga comentariu