Elevii Școlii Gimnaziale Dragu, județul Sălaj în vizită la Palatul Parlamentului și Casa Regală a României, înainte de a intra în febra jocurilor de oina

Școala Gimnazială Nr.1 Dragu, județul Sălaj participă în 10 mai la etapa națională a Olimpiadei Gimnaziilor la Oină masculin la Complexul Sportiv Național de la Izvorani. Astăzi vor vizita Palatul Parlamentului și Casa Regală a României, iar începând de mâine vor intra în febra jocurilor de Oină, precizează profesorul Ardelean Cosmin Vasile.

Școala Gimnazială Nr.1 Dragu s-a calificat la etapa națională a Olimpiadei Gimnaziilor La Oină, reușind să obțină pentru al VIII-lea an consecutiv calificarea la etapa interjudețeană de oină masculin.

La startul competiției s-au aliniat patru echipe din județele Maramureș, Cluj, Satu Mare și reprezentanta județului Sălaj, Școala Gimnazială Nr.1 Dragu care a și reusit calificarea la etapa națională a olimpiadei școlare care va avea loc mâine la Complexul Sportiv de la Izvorani.

 

Etapa interjudețeană a Olimpiadei Gimnaziilor la Oină, masculin s-a desfășurat pe terenul de sport din localitatea Dragu, județul Sălaj în 12 aprilie. La startul întrecerii s-au aliniat patru unitati școlare, Școala Gimnazială Nr.1 Dragu Salaj, școala Gimnaziala Remetea Chioarului din județul Maramures, Școala Gimnazială Chiuiesti din Cluj și Școala Gimnazială „ Vasile Lucaciu” din Satu Mare. 

Etapa interjudețeană la Oină masculin a fost probabil cea mai echilibrată ediție din ultimii șapte ani, câștigătoarea fiind stabilită la punctaveraj, a declarat profesorul Cosmin Vasile Ardelean, organizatorul competiției. „Am avut parte de jocuri extraordinare fiind cea mai echilibrată etapă interjudețeană la care am luat parte, drept dovadă departajarea s-a făcut la punctaveraj. Mă bucur că am obținut în cei șapte ani de activitate, a cincea calificare la etapa națională și a doua consecutivă, toate acestea se datorează elevilor mei care au dat dovadă de mare dăruire și îi felicit pe această cale pentru performanță și sperăm să venim cu o medalie de la Izvorani„ a subliniat Ardelean Cosmin Vasile.

Adauga comentariu