Elevii sălăjeni premiați la toate secțiunile concursului de creație literară pentru liceeni „Iuliu Suciu”

Sala de conferințe a Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău a găzduit ieri, 23 mai premierea câștigătorilor Concursului de creație literară pentru liceeni „Iuliu Suciu”, ediția a XXIV-a. La secțiunea Poezie, premiul al III-lea a fost obținut de Emanuela-Daria Ianchiș elevă în clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Ion Agârbiceanu” Jibou. Mențiuni au primit Cătălin Bulgărean elev în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău și Victoria Crișan elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Silvania” Zalău. 

La secțiunea Proză, premiul I a fost obținut de Ozana Bălăbuc elevă în clasa a XI-a la Liceul Pedagogic „Gheorghe Șincai” Zalău și Daiana-Alexandra Breje elevă în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic „Voievodul Gelu” Zalău. Premiul al II-lea a fost obținut de Roxana-Nicola Breban elevă în clasa a IX-a la Liceul Pedagogic „Gheorghe Șincai” Zalău și Mădălina Peștean elevă în clasa a XI-a la Liceul Pedagogic „Gheorghe Șincai” Zalău. Premiul al III-lea l-a obținut Maria-Lorena Mogoș elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Silvania” Zalău. Premiul „Iuliu Suciu” a fost acordat elevei Oana Crișan din clasa a XI-a de la Colegiul Național „Silvania” Zalău. 

Juriul care a desemnat câștigătorii concursului a fost alcătuit din Marcel Lucaciu-preşedinte, Ioan Piţoiu-Dragomir, Daniel Săuca și Daniel Hoblea-membri. Evenimentul a fost organizat de Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău și Cenaclul Literar „Silvania”, în parteneriat cu Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și Inspectoratul Școlar Județean Sălaj, transmite președintele Cenaclului „Silvania,” profesor Marcel Lucaciu.

Adauga comentariu