Elevii Liceului Tehnologic „Liviu Rebreanu” din Hida primesc masă caldă si pachete alimentare la școală. Suma alocată pentru finanțarea programului-pilot este de 836 mii lei

Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” din Hida primește cu titlu gratuit, un suport alimentar, constând într-un pachet alimentar sau într-o masă caldă pe zi, în limita unei valori zilnice de 10 lei pentru un beneficiar, inclusiv taxa pe valoarea adăugată, potrivit ordonanței de urgență din 9 noiembrie 2018 privind aprobarea Programului pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din 50 de unități de învățământ preuniversitar de stat.

Programul a fost pus în aplicare la Hida începând cu data de 8 aprilie 2019 și va continua până la sfârșitul anului școlar. Astfel, 227 de preșcolari și elevi din învățământul primar vor primi o masă caldă, iar 191 de elevi din învățământul gimnazial și liceal vor primi câte un pachet alimentar. În total, 418 preșcolari și elevi beneficiază de hrană la școală. Suma alocată pentru finanțarea acestui program-pilot de care beneficiază Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” Hida este în valoare de 836 mii lei, ne informează biroul de presă al Inspectoratului Școlar Județean Sălaj.

foto: glsa.ro

Adauga comentariu