Elevi sălăjeni pe podiumul concursului naţional „Made for Europe”. Premiul I pentu o elevă a Liceului Tehnologic „Petri Mor” Nușfalău și mențiune pentru un elev al Liceului Tehnologic nr. 1 Sărmășag

Elevii sălăjeni au urcat pe podiumul Concursului Naţional „Made for Europe” etapa națională, ediţia 2019. Competiția este cuprinsă în Calendarul concursurilor naționale școlare finanțate de Ministerul Educației Naționle în anul școlar 2018-2019. Competiția are ca scop valorizarea și promovarea experiențelor pozitive acumulate de unitățile de învățământ preuniversitar în derularea proiectelor finanțate prin programele europene din domeniul educației și formării profesionale, Programul Erasmus+ al Uniunii Europene pentru educație, formare, tineret și sport.

Sârca Roberta Ioana, elevă în clasa a IV-a la Liceul Tehnologic „Petri Mor” Nușfalău 

La etapa naţională a concursului desfășurată în perioada 19 - 21 aprilie 2019 la Cluj-Napoca au participat 131 de elevi. Județul Sălaj a fost reprezentat de eleva Sârca Roberta Ioana din clasa a IV-a de la Liceul Tehnologic „Petri Mor” Nușfalău care a obţinut PREMIUL I cu produsele finale: ”Carte on-line” postată pe portalul eTwinning Live și ”Portofoliul elevului”, realizate în cadrul proiectului eTwinning” cu titlul ”Equal, but Different by Tradition” împreună cu 24 de parteneri din șapte țări europene.

Gorgan Laurențiu Vasile, elev în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic nr. 1 Sărmășag

Elevul Gorgan Laurențiu Vasile elev în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic Nr. 1 Sărmășag a obținut MENȚIUNE cu produsul final ”Portofoliu de practică la agent economic” realizat în urma derulării stagiilor de practică ale elevilor în tări europene, prin proiectul Erasmus+, KA1, intitulat ”Quality European Practice for VET”. Proiectele s-au derulat în anii școlari 2017-2018 și 2018-2019, Liceul Tehnologic „Petri Mor” Nușfalău  și Liceul Tehnologic nr. 1 Sărmășag având calitatea de coordonator, ne informează biroul de presă al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj.

Adauga comentariu