DURERE. Mesaje SFÂȘIETOARE după moartea Denisei Covaciu, fata de doar 18 ani: “ Îngerul meu nu pot să accept că ai plecat, cum să mă împac cu gândul acesta?”

Moartea tragică a Denisei Covaciu, fata de 18 ani, rănită grav în accidentul din decembrie 2019, a întristat întreaga comunitatea din comuna Mirșid.

Prieteni apropiați sau pur și simplu internauți, și-au exprimat durerea și compasiunea față de familia îndurerată prin zeci de mesaje care mai de care mai sfâșietoare. Denisa avea doar 18 ani, o viață înainte, însă a plecat mult prea devreme dintre noi. 

"Doi ochișori frumoși și strălucitori, zâmbetul îți ei făcea ziua mai frumoasă, chipul ei angelic și blând, un suflet atât de cald și blând că nu aveai cum să nu îl iubești, se spune că a muri înseamnă a deveni o stea, iar tu ești cea mai strălucitoare și cea mai specială stea ce ne va veghea pe noi toți de acolo de sus, atât de puternică, atât de luptătoare, atât de frumoasă, atât de gingașe, tu suflet minunat ai luptat și te-ai zbătut până în ultima clipă, o lume întreagă indurerata, suspină, plânge pentru ca o ființă atât de adorată un inger frumos și drag ne-a părăsit prea de devreme, Dumnezeu să te odihnească în pace și drum lin spre ceruri iubita mea, nu te voi uita niciodată, te iubesc".


"Îngerul meu nu pot să accept că ai plecat, cum să mă  împac cu gândul acesta?".

"Dumnezeu să te odihnească îngeraș frumos şi să te aibe în pază, suflet bun! Familiei putere pentru a putea face față acestei încercări grele! Dumnezeu ia lângă EL, oamenii cu suflet bun! Drum lin, în sus spre cer". 

Vă reamintim că un grav accident de circulație a avut loc duminică, 8 decembrie, în jurul orei 3:30, pe Drumul Național 1H, în localitatea Mirșid, soldat cu două victime. Potrivit IPJ Sălaj, un adolescent de 19 ani, din comuna Mirșid, în timp ce conducea autoturismul, pe un sector de drum în aliniament, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat într-un parapet. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a șoferului (vărul Denisei) și rănirea gravă a Denisei care se afla pe locul din dreapta față. 

Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, de la ora 12.00, în satul Popeni, comuna Mirșid. Condoleanțe familiei și putere să treacă peste acest moment.


 

Adauga comentariu