După victoria zdrobitoare de duminică, 43.6 în Zalău și 25.4 în Sălaj, USR se adresează sălăjenilor: „Veniți alături de noi să schimbăm felul de a face politică. Va fi o lupta teribilă, noi nu putem singuri, USR are nevoie de voi”

Alianța 2020 USR PLUS a câștigat alegerile în județul Sălaj cu 25,4%, urmată de PNL cu 24,1%, UDMR cu 20,2% și PSD cu 16,3 la sută. USR PLUS a câștigat și în municipiul Zalău cu un procent de 43,6%, urmat de PNL cu 16,6 la sută, PSD 13,7 la sută și UDMR cu 10,7 procente. Obținând un scor la care evident nu se așteptau, membrii USR Sălaj adresează o RUGĂMINTE sălăjenilor.

„După acest scrutin, USR Zalău a văzut în votul dumneavoastră interesul și dorința de schimbare a clasei politice, a moralei, a scalei de valori a societății românești. Scala de valori acum e întoarsă cu susul în jos de cei ce au vrut ca furtul să fie legal, ca prostia să fie premiată, ca minciuna să fie principalul mijloc de comunicare, ca prostul gust să fie artă, ca pomana să fie meserie, pupincurismul să fie văzut ca metodă de promovare socială. Politica românească are nevoie urgent de sânge proaspăt și sănătos, are nevoie de oameni noi, de acei oameni ce s-au săturat de mincinoși. Am trimis în parlamentul european cu ajutorul vostru, cei mai buni oameni. Asta înseamnă patriotism, nu demagogie ieftină. Acum avem nevoie de oameni pentru primării, pentru consilii locale, pentru parlament, pentru înlocuirea celor ce ne-au jecmănit 30 de ani. Trebuie scoși din sistem sute de mii de trântori, de hoți, de șmenari, de caraghioși, de nepoți, amante, pilangii. Îi știți, îi cunoașteți, v-ați mirat cum au ajuns acolo. Au ajuns acolo pentru că noi am stat deoparte. Trebuie înlocuiți incompetenții și eliminat balastul. Pentru asta trebuie oameni. Politica a însemnat mizerie pentru că a fost făcută de oameni mizerabili. Oamenii buni, competenți, inteligenți, simțiți sunt cei ce sunt buni vecini, buni colegi, buni prieteni, buni membri de familie și profesioniști în ceea ce fac, de ei avem nevoie, atât noi cât și România. Dacă vreți să fiți patrioți cu adevărat nu ne lăsați singuri, veniți alături de noi să schimbăm felul de a face politică. Va fi o lupta teribilă, noi nu putem singuri, USR are nevoie de voi!„ semnează Organizația USR Sălaj. 

Cei interesați să intre în rândurile USR pot obține detalii la numărul de telefon 0738/841877 sau se pot înscrie online pe adresa: https://www.usr.ro/inscriere/

foto: USR Sălaj

Adauga comentariu