După ce Tiberiu Marc a promis aeroport în Zalău, Lucian Bode ne promite drum cu patru benzi spre Cluj

Lucian Bode și Tiberiu Marc sunt campionii promisiunilor din județul Sălaj. Bode, ajuns acum ministru al Transporturilor, deși este specialziat în energie, ne promite drum cu patru benzi spre Cluj-Napoca. Practic, Bode anunță lărgirea Drumului E81 care face legătura între Sălaj și Cluj. 

"Ministrul Lucian Bode, a solicitat conducerii Companiei Naționale de Administrarea a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) o informare cu privire la intențiile de dezvoltare și modernizare, pe care le au cei de la Companie, cu privire la acest sector de drum. În urma răspunsului primit din partea managementului CNAIR a reieșit ideea modernizării la 4 benzi a acestui sector de drum si totodată asigurarea condițiilor de siguranță rutieră pentru toți participanții la trafic", aflăm dintr-un comunicat de presă al Ministerului Transporturilor. 

Am mai avut noi promisiuni. De exemplu, Marc, președintele Consiliului Județean Sălaj ne promitea aeroport. 

Povestea aeroportului din Salaj a inceput in 2008. In anul 2010 insa subiectul a inceput sa tina prima pagina a ziarelor locale. Presedintele Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc declara atunci pentru presa locala ca a primit o oferta de la Consiliul Judetean Cluj pentru a se asocia. Aeroportul din Salaj, in conceptia lui Marc, urma sa se extinda pe 300 de hectare si sa aiba 10 piste. Au trecut nouă ani, iar Consiliul Judetean Salaj incearca sa uite povestea.

Adauga comentariu