După ce s-a lăudat că a transferat de la PSG, SCM Zalău e anunțată cap de serie la tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor

* SCM Zalău se laudă astăzi cu achiziția unui star francez. Oguy Didier Koula este anunțat drept noul transfer al celor de la SCM Zalău. Originar din Coasta de Fildeș, dar cetățean francez, fotbalistul a evoluat câteva sezoane la PSG, campioana Franței, în echipele de juniori de prin Liga a III-a franceză.

Cum banii din fotbalul francez sunt foarte puțini, loc în națională nu a prins din cauza lui Mbappe, starul celor de la PSG s-a decis să vină să joace la Zalău, pe un super-salariu de 500 de euro. 

După acest transfer puternic, am aflat o nouă informație. SCM Zalău este cap de serie la tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor. Datorită acestui avantaj, echipa condusă de Doru Țârle, cu jucători impresariați de Alin Demle, și cu Alin Pop manager, ar putea da peste echipe accesibile precum desculții de la Atletico Madrid, Juventus sau Bayern Munchen, fapt ce ar putea determina o nouă premieră istorică pentru România - SCM Zalău să ajungă în optimile de finală a competiției, acolo unde ar putea întâlnii o altă super-echipă din Româia - Avântul Cerlogârla sau Industria Cârlibaba. 

Datorită acestui transfer, formația care evoluează pe grandiosul stadion - Grandio de Zalău, stadion cu o capacitate de enșpe mii de locuri, unde șoarecii au și ei un loc la VIP-ul plin de mcegai, va scăpa și de penalziarea impusă de FRF de minus șase puncte, iar antrenorul Duțu Pop nu doar că va scăpa de cele trei etape de suspendare, dar ca recompensă din partea FRF va fi numit și selecționer al României.

* desigur, acest material este un pamflet, că despre această echipă deocamdată mai multe nu sunt de spus. 

Niciun zălăuan întreg la minte nu ar putea crede că un super jucător de la PSG, fie el și de juniori, vine să joace pe 500 de euro la Zalău. 

sursa foto - Robert Goie Sport&Press

 

 

Adauga comentariu