Drumurile din Sălaj, pline de vitezomani. Top cinci șoferi vitezomani în luna ianuarie

Principala cauză care generează accidente rutiere este viteza excesivă sau neadaptată la condițiile de drum, spune IPJ Sălaj. Pe șoselele din Sălaj se circulă fără a se respecta o regulă foarte importantă în trafic, aceea de a circula în limitele legale de viteză. Cea mai mare vieză înregistrată în Sălaj, luna trecută a fost de 143 km/h și asta în localitate. 

Un tânăr de 32 de ani, din judeţul Sălaj, a fost depistat de poliţiştii rutieri, la data de 5 ianuarie 2020, pe Drumul Naţional 1H, prin localitatea Hereclean, în timp ce circula cu viteza de 129 KM/h.

În 25 ianuarie, pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalău, un tânăr de 24 de ani, din judeţul Bihor, a fost identificat circulând cu viteza de 130 Km/h.

La data de 22 ianuarie, un bărbat de 36 de ani a fost depistat de polițiști încălcând aceeași regulă de circulație. Acesta circula pe Drumul Naţional 1H, prin localitatea Panic cu viteza de 135 KM/h.

O asemenea faptă s-a petrecut și pe Drumul Naţional 1F, prin localitatea Chendremal, unde a fost depistat un bărbat de 45 de ani, din Satu Mare, care conducea autoturismul cu  viteza de 139 KM/h.

Cea mai mare viteză cu care s-a circulat luna trecută pe drumurile din Sălaj a fost de 142 km/h. Un bărbat de 43 de ani, din judeţul Sălaj, a fost depistată de oamenii legii, în timp ce circula cu autoturismul pe Drumul Naţional 1H, prin localitatea Perice, cu viteza de 142 de km/h

Potrivit IPJ Sălaj, în toate cazurile, faţă de conducătorii auto, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă, în valoare de 1.305 lei pentru fiecare. Ca măsură complementară, permisul de conducere le-a fost suspendat, pentru 90 de zile.

Adauga comentariu