Drumurile din Sălaj, pline de șoferi băuți

Drumurile din Sălaj sunt pline de șoferi care se urcă băuți la volan. În acest conetxt, în cursul zilei de ieri, polițiștii sălăjeni au depistat doi asemenea șoferi.

Potrivit informațiilor primite de la IPJ Sălaj, la data de 14 iulie a.c., polițiștii sălăjeni au depistat, pe drumurile publice, doi conducători auto, având alcoolemii peste limita legală.

Astfel, la ora 08:35, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cehu Silvaniei au depistat în trafic, pe Drumul Județean 196, prin localitatea Horoatu Cehului, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Cehu Silvaniei.

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i s-au prelevat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările, pentru administrarea întregului probatoriu în cauză.

Tot, ieri, 14 iulie, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Nușfalău au depistat în trafic, în localitatea Halmășd, un autoturism, condus de un bărbat, de 30 de ani, din comuna Halmășd, având o alcoolemie de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii l-au verifcat pe acesta în bazele de date și au constatat că are dreptul de a conduce reținut.

Bărbatul a fost condus la unitatea spitalicească unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Și în acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub supravegherea unității de parchet competente.

Adauga comentariu