DRAMA prin care trece un cunoscut om al RADIOULUI sălăjean. Ștefi Maroșan are nevoie de ajutor după ce a rămas fără o jumătate din piciorul stâng. Zălăuanii s-au mobilizat deja și i-au venit în ajutor. Și tu te poți IMPLICA

Pe Ștefi Maroșan toată lumea cred că îl cunoaște sau cel puțin i-a auzit vocea la radio, fiind unul dintre cei mai vechi oameni din radioul sălăjean. În aceste momente Ștefi Maroșan trece prin clipe de groază, după ce i-a fost amputat jumătate din picorul stâng, iar acum are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea merge din nou. Omul de radio are nevoie de o proteză care costă în jur de 7.000 de euro. 

Când au început probleme pentru Ștefi Maroșan

Ștefi Maroșan a fost și este un om dintr-o bucată care încă îi place viața și nu se dă bătut pentru nimic. Când era sănătos mergea pe biciletă, se plimba și trăia normal. Acum are nevoie de noi pentru a putea merge din nou. 

În luna februarie, Ștefi Maroșan a avut prima simtomă, în pulpa de la gamba stângă. Tot atunci a făcut un ecodopler, mai multe raze și investigații la inimă. Din păcate medicii nu au depistat nimic. În 23 aprilie, a avut dureri foarte mari și a chemat sălvarea care l-a dus direct la Cluj-Napoca. Acolo a suportat prima operație de la inghinali până la genunchi. În acea zona vena era infundată și a înlocuit-o, crezând că a scăpat de probleme. Au apărut complicații și a trebuit să fie supus din nou unei alte intervenții chirurgicale de șase ore. După a doua operație, doctorii i-au spus că au făcut tot ce au putut. A stat cinci zile în spital așteptând să se irige piciorul de sânge, însă nu s-a întâmplat acest lucru și au apărut complicațiile. A ajuns iar la Zalău și aici a luat o hotărâre care i-a schimbat definitiv viața: a ales să i se amputeze piciorul. A ajuns la această decizie după ce timp de două zile a observat că leucocitele sunt în creștere și risca să făca septicemie. Și-a sunat familia și le-a spus hotărârea lui, iar acum Stefi Maroșan are nevoie de noi pentru a putea trece peste aceste probleme.

”Toate problemele au apărut așa din senin. Eu nu sunt un om bolnav, îmi lipsește o jumatate de picior. Eu am decis acest lucru. Am ales viața!”, spune Stefi Maroșan. 

Are nevoie de o proteză din Germania

Pentru a putea merge și duce o viață normală, Ștefi Maroșan are nevoie de o proteză din Germania care costă 7.000 de euro. În acest moment nu dispune de această sumă și are nevoie de ajutorul nostru. Deja mai mulți prieteni s-au implicat și vor organiza un eveniment cu strângere de fonduri. Szucs Adrian, cunoscutul CHEF din Zalău va pregăti în 28 iunie, pe platoul de marmură, începând cu ora 18.00, cel mai mare ”Hot-Dog”, unul de 100 de metri. Alături de el și-au anunțat prezeța și Călin Boca, Adnana, Cristiana și Mario Morar, Hazard și de alți oameni talentați, care vor susține un concert extraordinar. 

Până la evenimentul din 28 iunie cei care doresc să-i dea o mână de ajutor lui Ștefi Maroșan o pot face și prin donații, în următoarele conturi deschise pe numele Ștefan Maroșan:

RO41BTRLRONCRT0297550202 – cont în lei deschis la Banca Transilvania – Sucursala Zalău

RO75BRDE320SV08294403200 – cont în euro deschis la BRD Zalău
 

 

Adauga comentariu