Două femei în TOP 5 șoferi vitezomani. Cu ce viteză au circulat prin localitate

Principala cauză care generează accidente rutiere este viteza excesivă sau neadaptată la condițiile de drum, spune IPJ Sălaj. Pe șoselele din Sălaj se circulă fără a se respecta o regulă foarte importantă în trafic, aceea de a circula în limitele legale de viteză. Cea mai mare vieză înregistrată în Sălaj, luna martie a fost de 131 km/h și asta în localitate. 

La data de 14 martie a.c. un sălăjean de 21 de ani a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul peste limita legalaă.  Acesta circula pe Drumul Naţional 1H, prin localitatea Hereclean cu viteza de 120 KM/h.

Cu viteza de 121 Km/h a fost depistată o femeie de 40 de ani, din judeţul Maramureş, la data de 3 martie a.c., în timp ce circula cu autoturismul pe Drumul Naţional 1C, prin localitatea Bârsău Mare.

În 15 martie a.c., pe Drumul Naţional 1F, prin localitatea Chendremal, o femeie de 49 de ani, din judeţul Sălaj, a fost identificată circulând cu viteza de 123 Km/h.

Un tânăr de 29 de ani, din judeţul Cluj, a fost depistat de poliţiştii rutieri la data de 1 martie a.c. în timp ce conducea autoturismul prin localitatea Bârsău Mare cu viteza de 127 KM/h.

La data de 20 martie a.c.,  pe Drumul Judeţean 109F, prin localitatea Poiana Blenchii, a fost  depistat un tânăr de 34 de ani, din Sălaj, care conducea autoturismul cu  viteza de 131 KM/h.

Potrivit IPJ Sălaj, în toate cazurile, faţă de conducătorii auto, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă, în valoare de 1305 lei pentru fiecare. Ca măsură complementară, permisul de conducere le-a fost suspendat, pentru 90 de zile.

Adauga comentariu