Dosare penale în urma evenimentelor petrecute în Bar Lazăr din Brădet

Poliția Sălaj a deschis două dosare penale în urma evenimentelor petrecute în Bar Lazăr, de pe Strada Avram Iancu din Zalău. Atât Marc Estera, cât și Doru Vornicu au făcut plângeri unul împotriva cecluilalt. 

În urma plângerii depsuse de Marc Estera la Parchetul de pe lângă Judecatoria Zalău impotriva lui Doru Vornicu, Poliția Municipiului Zalău a înregistrat azi, un dosar penal penal privind infracțiunea de amenințare. Cazul va fi cercetat de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, de la Poliția Municipiului Zalău sub supravegherea procurului de la Parchetul de pe lângă Judecatoria Zalău. 

”În cursul zilei de azi, la Poliția Municipiului Zalău s-a înregistrat un dosar penal privind infracțiunea de ameninințare, în urma plângerii depuse de Marc Estera la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, împotriva lui Doru Vornicu”, ne-a transmis IPJ Sălaj.  

De celalaltă parte, Doru Vornicu a depus și el o plângere, în 4 martie 2019, la Poliţia Municipiului Zalău împotriva lui Marc Estera, pe care o reclamă că l-ar fi tăiat cu o sticlă. Cazul va fi cercetat de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale de la Poliția Municpiului Zalău. 

”La data de 4 martie 2019, bărbatul adepus o plângere la Poliţia Municipiului Zalău prin care o reclamă pe angajata localului că l-ar fi tăiat la mâna dreaptă cu o sticlă, în timp ce acesta se afla în local. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe”, ne-a informat IPJ Sălaj. 

 

 

Adauga comentariu