Dosar pentru un tânăr de 27 de ani din comuna Treznea, după ce a condus fără permis și s-a sustras de la prelevarea de mostre biologice

Un tânăr de 27 de ani din comuna Treznea s-a ales cu dosar penal, după ce a intrat într-un șant, conducând mașina fără permis. De asemenea, șoferul s-a sustras de la prelevarea de mostre biologice.

Potrivit IPJ Sălaj, ieri dimineață, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În fapt, polițiștii au stabilit că un bărbat, 27 de ani, din comuna Treznea, ar fi condus, un autoturism pe Drumul Județean 108 R, prin localitatea Bozna, ocazie cu care a părăsit partea carosabilă, intrând în șanțul situat pe partea opusă a sensului său de mers.

Evenimentul s-ar fi produs, în 27 iulie, în jurul orei 08:00, iar din verificările efectuate de polițiști, a rezultat că bărbatul avea dreptul de a conduce reținut.

De asemenea, acesta a refuzat să se supună prelevării mostrelor bilogice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente.

Adauga comentariu