Dorel Labo a lăsat Consiliul Local Zalău pentru postul de director director executiv al Direcției Patrimoniu din cadrul Consiliului Județean Sălaj

Mandatul de consilier local al PNL-istului, Dorel Labo a încetat înainte de termen, după ce consilierii locali au luat act de demisia acestuia în cadrul ședinței de azi. Fostul țărănist și-a dat demisia din Consiliul Local Zalău în 15 aprilie 2021 pentru a merge director executiv la Direcția Patrimoniu din cadrul Consiliului Județean Sălaj. 

Dorel Labo a participat în luna martie la concursul pentru șefia Direcției Patrimoniu al Județului Sălaj, după ce fostul director Mircea Ghiurco s-a pensionat. 

Promisiunile lui Labo din campania electorală, rămân la stadiul de promisiuni

Dorel Labo a avut o campanie electorală extrem de activă, mai ales în mediul online. Labo a promis multe și așa cum se întâmplă în România, a realizat puțin. Practic, promisiunile fostului viceprimar din Zalău au rămas la stadiul de promisiuni. 

”Voi relua proiectul privind acordarea de terenuri gratuite pentru tineri. De asemenea, voi promova un nou regulament al parcărilor din oraș care să prevadă utilizarea duală a parcărilor de reședință, astfel încât în timpul zilei să fie folosite ca parcări publice, iar tariful pentru contractul de închiriere va fi redus. Îmi doresc și construirea de noi parcări, etajate sau subterane, în toate zonele orașului. Țin să subliniez că fondurile europene care vor fi acordate în perioada următoare de către Uniunea Europeană vor fi distribuite pe regiuni de dezvoltare, iar singura șansă reală pentru dezvoltare a municipiului Zalău, pe modelul Cluj, Oradea, este ca acesta să facă parte din Alianța Vestului, împreună cu cele mai performante administrații din țară. Credem cu tărie că împreună cu Dinu Iancu Sălăjanu, în calitate de președinte al Consiliului Județean Sălaj, vom putea promova proiecte comune de interes local și regional”, spunea la acea vreme Dorel Labo. 

 

 

Adauga comentariu