Doi tineri s-au ales cu dosar penal, după ce au condus fără permis și cu alcool la bord

Doi tineri, unul de 23, respectiv 27 de ani s-au ales cu dosar penal, după ce au condus pe drumurile din Sălaj fără permis de conducere și cu alcool la bord. 

În acest context, protrivit IPJ Sălaj, la data de 13.09.2020, ora 01.45 agenții de poliție, din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Hida, aflându-se in exercitarea atribuţiilor de serviciu, au procedat la oprirea regulamentară a unui autoturism cu nr. de circulatie provizoriu, care circula pe DN1G Chendrea, la intersecţia cu DC 52A, pe raza loc. Chendrea, comuna Balan, județul Sălaj. În  urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, bărbatul de 27 de ani aflat la volanul acestuia nu era deţinător de permis de conducere, pentru nicio categorie. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,16 mg/l alcool pur, în aerul expirat.

S-a întocmit proces verbal de constatare a infracţiunii flagrante, iar cercetările continuă cu autorul în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ``Conducerea unui vehicul fara permis de conducere `. 

După alte câteva minute, un tânăr de 23 de ani, din Zalău a avut aceeași soartă. 

Potrivit IPJ Sălaj, la data de 13.09.2020 orele 02:00, pe Str. Elena Pop din municipiul Zalău, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publica Zalau, şi Biroul Rutier Zalău au  identificat în trafic un autoturism condus  de un tânăr de 23 de ani, domiciliat în Zalău, care nu  deţinea  permis de conducere valid.  În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat valoarea de  0,44 mg/l alcool pur, în aerul expirat, acesta fiind condus la UPU Zalau, pentru recoltarea de probe biologice de sânge.

Polițiștii au intocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de “Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, fără a poseda permis de conducere şi sub influenta  băuturilor alcoolice”. 

Adauga comentariu