Doi tineri de 22 și 25 de ani au ajuns la închisoare, după ce au comis infracțiuni de furt și la regimul circulației rutiere

Poliţiştii de investigaţii criminale, împreună cu poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Ileanda, au pus în aplicare două mandate de executare a pesepsei cu închisoarea, emise de Judecătoria Jibou, respectiv Judecătoria Târgu Lăpuş.

La data de 8 iulie a.c., poliţiştii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Târgu Lăpuş, pe numele unui tânăr de 22 de ani, din comuna Ileanda. Cel în cauză a fost condamnat la o pedeapsă de la o pedeapsă de 3 ani și 2 luni închisoare, pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

În aceeaşi zi, poliţiştii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de un an şi 6 luni, emis de Judecătoria Jibou, pe numele unui tânăr de 25 de ani, din comuna Letca. Tânărul a fost condamnat pentru furt.

Cei în cauză au fost încarceraţi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj şi urmează a fi transferat la penitenciar în vederea efectuării pedepsei.

Adauga comentariu