Doi jandarmi sălăjeni implicați într-o bătaie în centrul Zalăului

Doi jandarmi sălăjeni au fost implicați aseară într-o bătaie, în centrul Zalăului. Mai multe persoane susțin că cei doi jandarmi au bătut alți doi tineri, iar una dintre victime a ajuns la Urgență. Incidentul a fost confirmat de Inspectoratul de Jandarmi Județean Sălaj.

Poliția a fost sesizată la data de 5 ianuarie a.c., ora 20.24, prin apelul de urgență 112, de către un bărbat, despre faptul că în locuința sa are loc un scandal. Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat patru persoane, toate din Zalău. În urma discuțiilor purtate cu persoanele prezente a rezultat faptul că, la ora 20.20, în locuința apelantului  au intrat alte trei persoane, iar una dintre acestea ar fi lovit cu pumnul în zona feței pe proprietarul locuinței și încă o persoană. 

Apelantul a depus plângere la Poliția Municipiului Zalău, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu, ne-a transmis IPJ Sălaj.

Jandarmeria Sălaj confirmă incidentul

Jandarmeria Sălaj a cofirmat că doi jandarmi au fost implicați în incident și ne-a transmis că la nivelul inspectoratului s-a dispus declanșarea cercetării prealabile în ceea ce îi privește pe cei doi.

”Vă putem confirma faptul că doi jandarmi din cadrul I.J.J. Sălaj, au fost implicați în seara zilei de 05.01.2020, într-o altercație, în municipiul Zalău. La nivelul inspectoratului s-a dispus declanșarea cercetării prealabile în ceea ce îi privește pe cei doi, date suplimentare putând fi comunicate la finalizarea acesteia. De asemenea, am luat act de  faptul că pe numele celor doi s-ar fi depus o plângere la Poliția Municipiului Zalău”, ne-a transmis Inspectoratul de Jandarmi Județan Sălaj. 

 

 

 

Adauga comentariu