Doi candidați ai Alianței 2020 USR PLUS la Europarlamentare, în vizită la Zalău

Alianța 2020 USR PLUS începe șirul evenimentelor destinate alegerilor europarlamentare și la Zalău. Atfel, în acest context, doi dintre candidații Alianței USR PLUS vor veni miercuri, 6 noiembrie la Zalău pentru o dezbatere. 

Bogdan Deleanu, candidat din partea PLUS și Adriana Cristian, candidat din parte USR vor fi miercuri, de la ora 18.00, la Time Out pentru a discuta atât despre rolul și importanța Uniunii Europene pentru cetățenii României, dar și cât de importante sunt alegerile europene și campania de strângere de semnături.

”Europa oamenilor onești este formată din dorința de implicare și schimbare a modului în care se face politica în România de azi. Toate aceste lucruri pot fi făcute doar cu ajutorul tău! Suntem convinși că Europa este și trebuie să facă parte din viața noastră”, este mesajul postat de cele două formațiuni politice pe paginele oficiale de Faccebook. 

Condidatul PLUS pentru alegerile europarlamentare, Bogdan Deleanu a lucrat din anul 2008 în instituțiile europene, Parlament și mai apoi Comitetul Economic și Social European. În 2011 a fost în Haiti pentru misiunea ONU de menținere a păcii, ca expert electoral. Din 2010 face parte din Europuls, think tank pe afaceri europene, unde a pornit ca voluntar pentru a junge mai apoi director. 

Adriana Cristian are 36 de ani și este inginer telecomunicații, manager de proiect, de risc și de schimbare cu peste 15 ani de experiență în domenii ca IT, Telecomunicații, Logistică, Producție și Cercetare. Doctorandă la Facultatea de Științe Politice și absolventă al masterului Facultății de Studii Europene, la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Adriana are în prezent o companie de training și consultanță, predă seminarii la doctorat și oferă traininguri de business.

sursa foto - Bogdan Deleanu Facebook și usr.ro

Adauga comentariu