Doi bărbaţi în stare de ''euforie'' au fost opriţi de poliţişti în trafic, înainte de a fi implicaţi în evenimente rutiere

Doi bărbaţi care conduceau în stare de ebrietate au fost opriţi ieri de poliţişti, înainte de a fi implicaţi în evenimente rutiere. Un tânăr de 35 de ani din Jibou a fost depistat de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier miercuri, 27 februarie la ora 7.35 pe  Drumul Naţional 1H, în localitatea Popeni. Testarea cu alcooltestul a relevat o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi zi, la ora 18.05, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Nuşfalău au despistat un bărbat de 57 de ani din comuna Plopiş, în timp ce conducea autoturismul prin localitatea Iaz. Şi de această dată alcooltestul a înregistrat o valoare pozitivă, respectiv 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. În ambele cauze, poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, porivit IPJ Sălaj.

foto stirile protv.ro

Adauga comentariu