Doctorul Neaga după demiterea lui Vlad Voiculescu: ”Sistemul de sănătate a fost în mare pericol cu Voiculescu ministru”

Deputatul Florian Neaga reacționat după demiterea ministrului Sănătății Vlad Voiculescu. Medicul zălăuan susține că sistemul de sănătate a fost în mare pericol cu Vlad Voiculescu ministru. 

De asemenea, Neaga este de părere că la conducerea sistemului de Sănătate e nevoie de o responsabilitate pe măsura importanței acestuia. Mai mult, aceste consideră că noul mistrul al Sănătății trebuie să fie un profesionist desăvârșit, un cunoscător al sistemului medical și un manager cu multă aplecare pentru acesta. 

”Sistemul de sănătate a fost în mare pericol cu Voiculescu ministru - pretindem îngrijorați responsabilitate din partea guvernării față de sănătatea românilor
Greșeli cu urmări catastrofale asupra sistemului medical, cu pacienți tratați cu dispreț și cu pacienți morți din cauza iresponsabilității la nivel de guvern, greșeli repetate cu o frecvență înspăimântătoare, au dus în final, azi, la demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Poate pentru că sunt medic, înainte de a fi deputat, toate aceste erori grave m-au determinat să reacționez vehement de fiecare dată, pentru că mi se pare o nedreptate inacceptabilă față de români ca cineva să distrugă sub ochii noștri un sistem medical în care lucrează profesioniști dedicați, medici care fac eforturi uriașe pentru sănătatea oamenilor.

Și sunt în continuare foarte îngrijorat. La conducerea sistemului de Sănătate e nevoie de o responsabilitate pe măsura importanței acestuia. Toți suntem de acord că nimic nu e mai important decât sănătatea, nu-i așa? Din păcate, jocurile de putere din coaliția de guvernare ne țin în tensiune. La conducerea ministerului Sănătății e nevoie de un profesionist desăvârșit, un cunoscător al sistemului medical și un manager cu multă aplecare pentru acesta. Voiculescu a fost tocmai ce nu trebuia, iar recenta declarație a unuia din liderii coaliției de la putere că nu au altul mai bun este îngrijorătoare”, este reacția lui Florian Neaga. 

Adauga comentariu