Doctorul Neaga, dă de pământ cu ministrul Voiculescu: “Un ministru care dăunează grav Sănătății”

Într-o postare pe Facebook, deputatul Florian Neaga pune tunurile pe ministrul Sănătății, Vlad VoicuIescu. Doctorul susține că ministrul VoicuIescu  este o persoană inconștientă și iresponsabilă, într-o funcție în care este foarte periculos să mai rămână, într-o guvernare care manifestă dispreț față de populație.

"Am fost martori, ieri, la apogeul conștientizării românilor că actualul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, este o persoană inconștientă și iresponsabilă, într-o funcție în care este foarte periculos să mai rămână, într-o guvernare care manifestă dispreț față de populație.

Timp de un an, în virtutea Ordinului Ministrului Sănătății din 6 aprilie 2020, persoanele decedate de Covid au fost stropite cu substanțe biocide, băgate dezbrăcate în saci și îngropate în 24 de ore, fără ca apropiații să le mai poată vedea pentru ultima dată. Iar ministrul Voiculescu nu știa nimic. Chiar a negat vehement existența acestui Ordin care a provocat traume foarte multor familii de români și a dus la un tratament degradant față de persoanele decedate.

Nici nu are rost să subliniem cât de important este sistemul de sănătate. Dar e de tras un semnal de alarmă, că dacă acesta rămâne sub conducerea unei persoane care nu manifestă nici urmă de responsabilitate, riscăm repercusiuni grave asupra sănătății românilor. Cu atât mai mult cu cât trecem printr-o criză sanitară fără precedent din cauza Covid 19. 

Sănătatea funcționează deocamdată grație profesionalismului medicilor și asistenților medicali, grație faptului că aceștia sunt dedicați profesiei și jurământului prin care s-au angajat să asigure sănătatea oamenilor cu orice  preț. Dar defectele mari din conducere se vor resimți, cu urmări grave, dacă lucrurile nu se schimbă imediat", susține Neaga. 

Adauga comentariu