Doctorul Jidveianu, acuzat de mama unui copil de 4 ani, cu piciorul în ghips de 7 săptămâni, că i-a refuzat consultul în spital

Coordonatorul Secției de Chirurgie Infantilă din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău, doctorul Horea Jidveianu este acuzat de o mama, într-o postare, pe Facebook că refuză să consulte pacienți în interiorul spitalului. 

Mama unui copil de 4 ani, cu piciorul în ghips de 7 săptămâni susține că doctorul Jidveianu ar fi refuzat să-l consulte pe baiat în cadrul spitalului. Mama micuțului povestește cum ieri, în timp ce se pregătea să se prezinte la spital, a fost sunată de o asistentă care i-a comunicat că medicul Jidveianu este în concendiu. Parintele a sunat la Spital și se pare că, totuși, medicul era la serviciu. 

”Copil de 4 ani cu piciorul în ghips de 7 săptămâni.... Pt ca la 6 săptămâni când ne-am prezentat la spital la domnul doctor Jidveanu aflam ca dansul este în concediu și sa revenim luni 23 noiembrie 2020. Azi pe când ne pregăteam sa mergem spre spital, ne suna asistenta din nou sa ne spună sa nu mergem, pt ca domnul doctor este în concediu și săptămâna asta. Am sunat la spital, surpriza domnul doctor a fost săptămâna trecută în concediu și de azi este prezent la locul de muncă. SERIOS!!!??? De ce domnul doctor Jidveanu??? Pt ca nu am făcut programare la cabinetul dumneavoastră PRIVAT??? Sa înțeleg ca nu va ajunge salariul pe care îl primiți în spital??? Sa va încurajăm ca sunteți în prima linie, pe pandemie???”, este postarea de pe grupul de Facebook. 

La scurt timp după postare, comentariile au curs pe bandă rulantă și au avut aceeași țintă doctorul Jidveianu. Mai mult, o zălăuancă susține a avut cam aceeași soartă. A fost ținută patru zile la perfuzii cu dureri insuportabile de apendice, asta până când a primit plicul cu bani.

”Și eu am pățit-o cu dânsul! M-a ținut 4 zile la perfuzii cu dureri insuportabile de apendice, asta până când a primit plicul cu bani. După câteva ore m-a băgat în operație. Evitați să aveți de-a face cu acest specimen!”, susține zălăuanca.

Adauga comentariu