Docorul stomatolog Bogdan Erascu, fost lider PRO România, se retrage din politică alături de alți colegi din partid

Imediat după aflarea veștii că Liviu Balint a intrat în Pro România, mai mulți lideri ai partidului din Sălaj și-au pus demisia pe masă. Anunțam zilele trecute că președintele Pro România Sălaj, Marius Borzan, doctor în istorie, a demisionat, dar și că Viorica Buda, deținătoarea pensiunii de lux Eden din Jibou, o apropiată a Corinei Crețu, a plecat din partid. A venit rândul unui alt lider din partid să plece. Doctorul stomoatolog Bogdan Erascu, cunoscut pe Valea Someșului, a anunțat că demisionează din partid. 

Pe lângă aceștia, au mai plecat din Pro România peste 20-30 de membri importanți, după cum susțin reprezentanții organizației județene. În acest moment Pro România, cu Balitn la cârmă, va deveni un fel de UNPR al anilor 2014 - 2016. 

"Aproape toți care am muncit în campania de la europarlamentare am plecat din partid. Nu am acceptat să vină să ne impună cineva ceva. Așa am decis în grupă să plecăm. Nu știm ce se va întâmpla cu partidul pe viitor, însă noi am muncit, am investit timp și resurse iar acum cineva vine și dă cu piciorul la tot", susține doctorul Erascu. 

Adauga comentariu