In doar doua saptamani, Ziarul de Salaj a ajuns lider de audienta in judet

 

Ieri, 9 mai, Ziarul de Salaj a inregistrat 7.720 de utilizatori unici si a devenit lider de audienta in judet.

 

Au trecut mai putin de doua saptamani de cand Ziarul de Salaj a fost lansat oficial pe piata media din judet. In cele doua saptamani, am prezentat publicului teme importante din viata salajenilor si am incercat sa avem o linie redactionala prin care cititorii sa inteleaga atat informatia cat si jocurile de culise. 

Au trecut doua saptamani in care dumneavoastra, cititorii, ati fost langa noi. Ne-ati oferit incredere si sprijin. Iar pentru asta, noi va multumim.

Va multumim ca zi de zi ne cititi, sunteti alaturi de noi si ne transmiteti gandurile dumneavoastra, indiferent ca acestea sunt pozitive sau negative.

Avem de dus o lupta grea in Salaj. Sunt multe de demascat. Aici presa adevarata a incetat sa existe, de aceea credem ca demersul nostru este unul venit in sprijinul cetateanului care vrea sa inteleaga lucrurile ce se petrec in judet, care vrea sa cunoasca ce se intampla chiar si in spatele usilor inchise.

Ziarul de Salaj s-a nascut ca o alternativa media prin care cititorii sa se regaseasca si sa inteleaga mai bine tot ce se petrece in judet si asa va ramane. Dincolo de presiunile pe care le avem zilnic din partea unora sau a altora, Ziarul de Salaj va promite ca va ramane in continuare site-ul pe care salajenii se vor regasi. Site-ul unde vor putea citi anchete pertinente si informatii inedite. 

Ieri, 9 mai, Ziarul de Salaj a inregistrat 7.720 de utilizatori unici si a devenit lider de audienta in judet. La fel de adevarat este ca a fost prima zi ca lideri de audienta, dar inainte de cifrele de pe trafic.ro stau informatile clare, reale si obiective. Iar cu sprijinul dumneavoastra putem ramane acolo sus, in varf, si putem face presa de calitate, unde ziaristii nu pleaca capul, ci scriu adevarul. 

Va reamintim dragi cititori ca Ziarul de Salaj face parte din reteaua media PRESA BUNA alaturi de alte sapate redactii din Cluj, Bistrita, Iasi, Focsani, Arad, Craiova si Arges, si este in acelasi trust media cu NCN TV din Cluj, unde vedeta televiziunii este cunoscutul jurnalist Razvan Dumitrescu.

 

Adauga comentariu