Din poarta echipei HC Zalău direct pe patul de masaj. Vezi unde lucrează Adina Mureșan, fostul portar de la HC Zalău

Fostul portar al echipei HC Zalău, Adina Mureșan este de câteva zile maseuză cu acte în regulă. După o carieră de 12 ani în handbal, Adina Mureșan a obsolvit de două săptămâni un curs de masaj, iar acum lucrează într-un salon de înfrumusețare. 

Adina Mureșan s-a născut în 7 martie 1992, la Zalău. Primii pași în handbal i-a făcut la 12 ani, la Clubul Sportiv Școlar Zalău sub îndrumarea antrenorului Nicolae Medrea. Fiind un sport de contact, Adina Mureșan s-a simțit atrasă rapid de handbal, sport pe care la practicat la cel mai înalt nivel. De la CSS Zalău a ajuns la HC Zalău sub comanda lui Gheorghe Tadici, cu care a câștigat o medalie de argint în 2011, în Cupa EHF. A renunțat la acest sport în 2016 în urma unei accidentări foarte grave. 

”Am iubit handbalul de mică. A fost atrasă de acest sport pentru că hanbadlul este un sport de contact și am știut că mi se potrivește. Am început handbalul la 12 ani, sub îndrumarea lui Nicolae Medrea, la Clubul Sportiv Școlar Zalău. Din păcate am renunțat la handbal în 2016, în urma unei accidentări foarte grave. Handbalul este un sport furmos, care iți aduce multe bucurii și satisfacții, însă trebuie să ai viață foarte ordonată”, spus fostul portar de la HC Zalău, Adina Mureșan.

După o carieră de 12 ani în handbal, Adina Mureșan a trebuie să renunțe la acest sport, din cauza unei accidentări. Chiar dacă a fost o piesă importantă în angrenajul echipei HC Zalău, Adina Mureșan a spus adio handbalului în 2016. De curând, fostul portar a absolvit un curs de masaj, iar de câteva zile lucrează ca maseuză într-un salon. 

”După ce mi-am încheiat cariera în handbal am fost nevoită să-mi aleg o altă carieră. După mai multe căutări am rămas la masaj, este un domeniu nou pentru mine, care cred că mi se potrivește. Am făcut practică cu Alina Pantea, o persoană deosebit de serioasă în arta masalului”, a mai spus Adina Mureșan.

Adina Mureșan își așteaptă viitori clienți cu masaj de relaxare general sau parțial, masaj anticelulitic, infrasaună și impachetări.

Adauga comentariu