Din 8 MARTIE, în Zalău, clasele terminale se întorc la școala ONLINE

Numărul mare de infectări cu coronavirus, din ultimele zile, pune iar lacătul pe instituțiile de invățământ din Zalău. Începând din 8 martie 2021 doar preșcolarii și elevii din învățământul primar vor învața la clasă, iar restul elevilor își vor desfășura orele în sistem online. De asemenea și elevii din mai multe comune din județt vor avea aceeași soartă. Asta după ce în urma ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sălaj din data de 5 martie 2021, a fost adoptată Hotărârea CJSU nr. 36, prin care a fost actualizată lista cu scenariile de funcționare  ale unităților de învățământ.

Click aici pentru mai multe detalii PDF icon hot_cjsu_36_-_scenariu_functionare_scoli_salaj.bun_.pdf

Scenariul 1 - Participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție. Incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate, mai mic sau egală cu 1/1000 locuitori.

Scenariul 2  - Participarea zilnică, cu prezența fizică, în unitățile de învățământ a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, a XIII-a, și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție; Participarea zilnică, în sistem online, a elevilor din celelalte clase / an de studii.  Incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate, este mai mare de 1/1000 dar mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori.

Scenariul 3  - Participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar; Participarea zilnică, în sistem online, a elevilor din celelalte clase / an de studiu. Incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate, este mai mare de 3/1000 locuitori .

 

foto - mediafax.ro

 

Adauga comentariu