Diferența URIAȘĂ dintre un lider PLUS Sălaj și unul de la PNL într-o situație identică

Pe același subiect, doi lideri ai opoziției din Sălaj au avut luări de cuvânt total diferite, una cu multă logică și cealaltă lipsită de orice gram de argumentare. Daniel Ispas, președintele Tineretului Partidului Național Liberal și Florin Iordache, președintele PLUS Sălaj au avut ambii câte o postare pe facebook despre aglomerația din trafic și despre numărul mare de mașini din oraș.

Dacă Iordache de la PLUS susținea că Liviu Dragnea este vinovat pentru că avem atâtea mașini, Daniel Ispas spunea că ar trebui susținut mult mai mult transportul în comun. Cu alte cuvinte, unul acuză, iar celălalt vine cu soluții. 

 

Florin Iordache, PLUS Sălaj

"De cate ori sunteti blocati in trafic, faceti un test si numarati cati oameni sunt in fiecare masina care trece. Mie ultimele numaratori mi-au dat cam 60% doar soferul si 30% sofer + un pasager, in Zalau, dar in Bucuresti disproportia este mai mare. Aproape 1.5 milioane de masini second hand inmatriculate in tara in ultimii doi ani, de cand au venit la putere Dragnea si Viorica, pe aceleasi drumuri. Doar la o medie de 5000, ar insemna peste 7 miliarde de euro trimisi de romani in alte tari, cam jumatate din cat a costat industrializarea lui Ceausescu in anii 70. Greseli dupa greseli, in cascada, care ne vor sufoca ani de zile", susține Florin Iordache. 

Daniel Ispas, PNL Sălaj

"În contextul creșterii constante a numărului de autoturisme și a presiunii privind reducerea emisiilor poluante, nu este suficient să avem tehnologii performante, ci și o nouă mentalitate.Cu toate ca autobuzul este considerat cel mai mobil mijloc de transport în comun, la ora actuală nu se promovează cum trebuie", susține Daniel Ispas. 

Adauga comentariu