DICTATURA PSD - Ciunt! Angajații de la Sala Sporturilor, certați de directorii din Primăria Zalău pentru că jurnaliștii și-au permis să filmeze starea deplorabilă a bazei sportive

Printre angajații Primăriei Zalău pare că s-a instaurat dictatura PSD a lui Ionel Ciunt. Angajații de la Sala Sporturilor din Zalău au fost certați de directorii din Primăria Zalău pentru că jurnaliștii de la Ziarul de Sălaj au intrat în baza sportivă au filmat și fotografiat starea deplorabilă în care se află aceasta. 

Pe 24 iulie, publicam în Ziarul de Sălaj articolul intitulat "FOTO. Probleme mari la Sala Sporturilor Zalău: plouă în interior, aerul condiționat nu funcționează, tencuiala cade de pe pereți". După doar câteva zile, directorul de patrimoniu, Alexandru Pura ne-a telefonat și ne-a dat asigurări că până la data de 15 august toate problemele din baza sportivă vor fi remediate. 

Data zilei de astăzi este 17 august. Deci au trecut două zile de la termenul dat de Pura. Câte s-au făcut de atunci și până acum? NIMIC. Doar angajații Sălii Sporturilor și-au luat câteva osanale de la cei din Primăria Zalău, în rest, Dumnzeu cu mila. 

Să amintim că reabilitată în anul 2012 cu 44,7 miliarde lei vechi, la Sala Sporturilor din Zalău au apărut problemele. Primele au fost legate de tencuiala de pe pereți. Pe pereții exteriori, în special în zona pe unde intră sportivii de pe clădire tencuiala cade. Acest fenomen a fost observat încă din anul 2017. O altă problemă a Sălii Sporturilor este aerul condiționat. Acesta a stat mai mult nefolosit decât folosit, asta pentru că a fost realizat în așa fel încât, dacă ai nveoie astăzi de aer condiționat în sală, trebuie să pornești instalația cu o săptămână înainte. Asta dacă ai noroc să funcționeze. 

Cea mai dureroasă problemă este că în interiorul Sălii Sporturilor, chiar în zona unde se dispută meciuri oficiale de handbal sau volei, plouă în sală. Pe un perete interior se vede cum s-a prelins apa de ploaie. Mai mult, s-a format și igrasie pe peretele respectiv. Sunt zone, tot din interior, unde și aici a căzut tencuiala de pe perete. 

Adauga comentariu