DETALII NOI în scandalul cu polițistul acuzat de ”nopți de amor” în timpul programului. Ce s-a întamplat în momentul în care Ionuț Horvat se afla în curtea casei iubitei sale

Noi detalii apar în scandalul în care un polițist sălăjean este acuzat că ar fi petrecut clipe intime cu iubita lui, în timpul programului. Reporterii Ziarul de Sălaj au luat legătura cu mai multi locuitori din Tihău care sub protecția anonimatului au făcut declarații uluitoare.

Sursele noastre din localitate susțin că în seara zilei de 30 mai 2020 când a avut loc acel eveniment, Ionuț Horvat se afla în curtea casei iubitei și nu în interior. Înainte de ajunge la casa prietenei sale, Ionuț își făcea datoria la o cabană din Tihău, unde se petrecea un chef. Acel chef a fost anunțat prin apel la 112 pentru că, spun sursele noastre, era gălăgie foarte mare. Mai mult, în acea seară, proprietarul cabanei și-a sunat fiul, care era la chef spunându-i să dea muzica mai încep. 

”La ora 22.36 s-a sunat la 112 deoarece era foarte mare gălăgie și pe strada unde este amplasată cabana sunt multe familii care au copii mici. La acea cabana s-a mai făcut un chef și în jurul datei 15 mai 2020 și de asemenea vecinii au alertat autoritățile, iar un echipaj de Poliție s-a deplasat la fața locului. Mai mult, în 30 mai 2020, în jurul orei 22.22,  proprietarul cabanei și-a sunat fiul să dea muzica mai încet. Pe de altă parte, vreau să vă spun ce s-a întamplat în momentul în care Ionuț Horvat se afla în curtea casei prietenei sale. Nu este adevărat că Ionuț se afla acolo pentru ”nopți de amor”, ci pentru a afla mai multe detalii despre incident. Mai mult, și colegul său era de față care a fost servit cu un pahar de apă, iar cei doi se aflau în curte și nicidecum în interiorul casei. Ceea ce este foarte important este faptul că după ce Ionuț a plecat de la cabană, el a fost văzut de ”petrecăreți” încotro se îndreaptă și nu avea cum să petreacă clipe intime cu ea. Localnicii sunt foarte supărați pentru că aproape în fiecare săptămână se fac chefuri acolo și liniștea publică este tuluburată”, susțin sursele noastre din Tihău. 

Vă reamintim că, polițistul Ionuț Horvat, agent în cadrul Postului de Poliție Băbeni este implicat într-un scandal, după ce în spațiul public a circulat un video cu o autospecială a Poliției și o casă, din care nu prea înțelegem mare lucru. 

Ce a spus IPJ Sălaj despre acest scandal

La data de 30 mai a.c., ora 22:36, Poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că la o cabană din comuna Surduc, situată în apropierea locuinţei apelantului, mai multe persoane tulbură ordinea şi liniştea publică.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Jibou au identificat persoanele care se aflau la locaţie, patru dintre acestea fiind sancţionate cu amenzi în valoare totală de 2500 lei, la Legea 61/1991, conform articolului 2, punctul 26 (tulburarea liniştii locatarilor între orele 22,00-8,00 şi 13,00-14,00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuinţele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinaţia de locuinţe ori situat în imediata vecinătate a acestora).

După luarea măsurilor legale, poliţiştii s-au deplasat la locuinţa apelantului pentru completarea fişei de eveniment cu datele personale ale acestuia. În acest context, unul din contravenienţi, care se afla într-un autoturism, a filmat autospeciala de Poliţie care era parcată în spaţiul public.

La scurt timp, maşina în care se aflau cei patru contravenienţi a fost oprită pentru control în localitatea Var, de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraş Jibou. La volan se afla o tânără, din judeţul Bihor. Testarea cu alcooltestul a evidenţiat o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătoarea auto a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj apreciază că intervenţia poliţiştilor la eveniment a fost corectă şi circumscrisă procedurilor de lucru în vigoare.

 

foto - monitoruldesalaj.ro

Adauga comentariu