Derby-ul etapei se joacă la Baia Mare

Rămasă fără principal după demisia lui Marius Pașca, SCM Zalău se deplasează mâine la Baia Mare, pentru disputa cu formația locală, CS Minaur Baia Mare, într-un meci din candrul etapei a 14 - a, a Ligii a 3-a, Seria a X - a. 

Cele două formații sunt despărțite doar de un punct în clasament, SCM Zalău fiind pe prima poziție cu 27 de puncte, în timp ce gazdele sunt pe doi, cu 26 de puncte. 

Fotbaliștii zălăuani au înregistrat în primele trei etape din 2021 două înfrângeri și o victorie. Culda și compania au pierdut la Someșul Dej cu scorul de 1-2 și sâmbăta trecuta, la Zalău, în fața celor de la CSC Sânmartin, scor 0-3. SCM s-a impus cu scorul de 1-0, în cea de-a doua etapă a returului , scor 1-0 în fața orădenilor de la Luceafărul. 

De cealaltă parte, băimăreni cu Vasile Miriuță pe bancă au obținut două victorii și au inregistrat o înfrângere în 2021. Minaur s-a impus cu 3-2 în fața celor de la Someșul Dej și cu 1-0 în deplasare la Luceafărul Oradea. În primul joc din acest an, elevii lui Miriuță au cedat 1-2, la CAO Oradea. 

Partida de la Baia Mare va fi oficiată de centru de Robert Avram din Pitești, care va fi ajutat la cele două margini de Gheorghiță Bălan tot din Pitești și Mihai Ionescu din Suseni. 

Derby-ul dintre Minaur și Zalău va avea loc mâine, de la ora 17.00 pe Stadionul ”Viorel Mateianu”. 

Adauga comentariu