Deputatul Lucian Bode i-a cerut DEMISIA lui Dănuț Andrușca de la Economie: ”Acest Ministru reprezintă o CATASTROFĂ pentru sectorul economic românesc care mai are puțin și se gripează sub comanda sa”

Deputații PNL au vrut să-l debarce pe Dănuț Andrușcă de la conducerea Ministerelui Economiei. În acest sens, PNL-iștii au depus o moțiune simplă la Economie care a fost citită de deputatul sălăjean, Lucian Bode. Moţiune simplă se intitulează „Dănuţ Andruşcă sau cum să destabilizezi deliberat economia României. Incompetenţa falimentează România!”

Majoritatea parlamentară PSD-ALDE a respins însă moțiunea simplă pe deputații PNL au adresat-o Ministrului Economiei, Dănuț Andruscă.

”Am susținut în discursul din plen faptul că acest Ministru reprezintă o CATASTROFĂ pentru sectorul economic românesc care mai are puțin și se gripează sub comanda sa! I-am cerut de la tribuna Parlamentului DEMISIA, pentru că este incapabil să facă față acestei demnități și cu atât mai puțin să reprezinte România anul viitor la masa discuțiilor cu miniștri ai economiei din statele membre ale UE, în anul în care țara noastră va prelua pentru 6 luni, Președinția rotativă a Consiliului UE!”, a explicat deputatul sălăjean, Lucian Bode, într-o postare pe o rețea de socializare

 

 

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/lucianbode.ro/videos/1111288389038953/

Adauga comentariu