Deputatul Alin Prunean și-a inaugurat biroul parlamentar la Zalău

Deputatul USR PLUS, Alin Prunean și-a inaugurat în cursul zilei de oeri primul biroul parlamentar, la Zalău. Pentru Prunean urmează zilele următoare deschiderea unui alt birou parlamentar. 

Cu acest prijel, deputatul a spus că și-ar dori ca acest birou să nu fie o simplă adresă pe o stradă din Zalău, ci un loc însufleţit, în care să pot primi ideile şi iniţiativele celor care îşi doresc o Românie şi un Sălaj mai frumoase, pentru a le putea transforma în legi care să ne sprijine în acest demers, să ofer suport instituţiilor în relaţia cu ministerele şi să-i pot sprijini pe cei care întâmpină dificultăţi în relaţia cu autorităţile.

”Am inaugurat, astăzi, primul meu birou parlamentar, la Zalău, într-un spaţiu pe care am plăcerea şi onoarea să-l împart cu copreşedintelui USR PLUS şi preşedintelui grupului Renew Europe din Parlamentul European, Dacian Cioloș.

M-am bucurat să-i am alături de mine, la acest moment important, pe Dacian Cioloş, al cărui birou europarlamentar a fost şi el inaugurat cu acest prilej, pe Anca Dragu, preşedinta Senatului, mulţi alţi colegi din USR-PLUS.

E un important pas înainte pe care-l fac în relaţia cu cei pe care-i reprezint în Parlament, o iniţitivă ce se materializează în momentul în care condiţiile pandemice vor permite, sper, şi întâlnirile faţă în faţă.

Mi-aş dori ca acest birou să nu fie o simplă adresă pe o stradă din Zalău, ci un loc însufleţit, în care să pot primi ideile şi iniţiativele celor care îşi doresc o Românie şi un Sălaj mai frumoase, pentru a le putea transforma în legi care să ne sprijine în acest demers, să ofer suport instituţiilor în relaţia cu ministerele şi să-i pot sprijini pe cei care întâmpină dificultăţi în relaţia cu autorităţile.

În măsura în care activitatea parlamentară îmi va permite, voi incerca să fiu prezent, fizic, la biroul din Zalău, iar în restul timpului vor fi disponibili în mediul online şi prin intermediul colegilor care vor gestiona activitatea acestui birou.
Anunţ cu acest prilej că săptămâna viitoare voi deschide un al doilea birou parlamentar, la Cehu Silvaniei”, a spus Alin Prunean. 

Adauga comentariu