Denisa Covaciu, tânăra rănită grav în accidentul din Mirșid, din luna decembrie, a murit. Avea doar 18 ani

Denisa Florentina Covaciu, tânăra de doar 18 ani, din Popeni, care a fost rănită grav în teribilul accident din noapte de 7 spre 8 decembrie 2019, a murit în această dimineață. Potrivit unor prieteni apropiați, Denisa a murit în această dimineață la spitalul din Oradea, unde a ajuns în urma unor complicații la plămâni. 

La scurt timp după accident, Denisa a fost transportată la Spitalul de Urgență din Cluj unde a stat internată aproape o lună de zile. Cu ajutorul unor oameni cu suflet mare, care au donat sânge pentru ea, tânăra de 18 ani se pare că își va reveni. A fost transferată la începtutul lunii trecute din nou la Zalău, la Terapie Intesivă. Din păcate în această dimineață, Denisa a murit. 

Vă reamintim că un grav accident de circulație a avut loc duminică, 8 decembrie, în jurul orei 3:30, pe Drumul Național 1H, în localitatea Mirșid, soldat cu două victime. Potrivit IPJ Sălaj, un adolescent de 19 ani, din comuna Mirșid, în timp ce conducea autoturismul, pe un sector de drum în aliniament, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat într-un parapet. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a șoferului (vărul Denisei) și rănirea gravă a Denisei care se afla pe locul din dreapta față. Șoferul a fost testat cu alcooltestul rezultatul fiind negativ.  

Menționăm faptul că reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Zalău nu au putut fi contactați telefonic.

Adauga comentariu