De râs sau de plâns? Compania de Apă OPREȘTE alimentarea cu apă din Crișeni, Mirșid și alte două localități pentru că... e caniculă și se consumă prea multă apă

Directorul Companiei de Apă Sălaj, PNL-istul Marcel Zaharia informează publicul despre faptul că se sistează alimentarea cu apă în mai multe localități din județ. Motivul? Oamenii folosesc prea mult apa, iar acum când e caniculă, riscă să rămână fără apă. 

Astfel, în comunele Poiana Blenchii și Gâlgău consumul de apă a fost restricționat deoarece în aceste localități alimentarea se realizează din surse proprii, iar în aceste zile toride din cauza conumului mare de apă, riscă să rămână fără. Concret, apa de la robinetele locuitorilor din cele două localități va fi furnizată prin rotație. Într-o zi va fi apă în Poiana Blenchii, în altă zi în Gâlgău.

Așa se va întâmpla și la Mirșid și Crișeni. 

”Tot din cauza consumului mare de apă, în această perioadă, vom lua măsuri şi în localităţile Crişeni şi Mirşid. Vor fi impuse restricţii în imediata perioadă”, a precizat Marcel Zaharia – directorul Companiei de Apă Someş Sucursala Sălaj pentru Magazin Sălăjean.

Din câte se pare sunt și unii sălăjeni care udă grădina cu apă.

Dar... se știa de o săptămână că vine val de căldură peste Sălaj, că vom fi sub cod galben de caniculă. De ce nu a strâns Compania de Apă cantități mai mari în aceste zone pentru a evita astfel de măsuri?

 

Adauga comentariu