De ce a tăiat Ciunt copacii din centrul Zalăului? Dacă citești motivele și încerci să le înțelegi, realizezi că are DREPTATE !

Ionel Ciunt a preluat modelul lui Bolojan de la Oradea și a tăiat copacii din centrul Zalăului. Sigur, Bolojan este ridicat în slăvi că a tăiat copacii din centrul Oradiei care reprezentau o amenințare la adresa trecătorilor din cauză că oricând puteau să cadă crengi în capul acestor, Ciunt nu e. De ce? Pentru că Ciunt e de la PSD, iar Bolojan de la PNL. 

Pe facebook a început o adevărată revoltă a USR-iștilor, dar și a unor cetățeni, în special reprezentanți ai dreptei politice la adresa primarului Ionel Ciunt pentru că a tăiat arborii bătrâni din centrul Zalăului. Celor supărați le dăm o veste tristă. O să fie ciuntați toți. De ce? Din două motive. 

1. Copacii sunt bătrâni, iar ținând cont de vremea din ultimul an, exista riscul ca în orice moment să cadă o creangă în capul unui trecător, iar Ciunt este sigur că nicun protestatar nu își asumă o tragedie. 

2. Pentru că întrega zonă va fi modernizată, iar în locul copacilor seculari care oricum stau să cadă de la furtună (vezi cazul din fața Consiliului Județean din primăvară), se vor planta arbori de dimensiuni mai mici, care să ofere o peisagistică frumoasă zonei, exact ca în fața sediului ANAF Sălaj.

Nu suntem noi prea mari iubitori de Ionel Ciunt, dar de această dată chiar are dreptate. Zona centrală arăta înfiorător de oribil, iar copacii care mai aplecat și rupt de furtună ca altul reprezentau atât o amenințare pentru trecători, cât și stricau aspectul peisagistic al zonei. Prin tăierea acestor arbori, Ionel Ciunt susține că va pune în evidență frumusețea Clădirii Transilvania. Cam același lucru pe care l-a făcut Bolojan cu arborii din fața Teatrului din Oradea. Diferența e că valul e anti PSD și unii trebuie să comenteze la orice. 

Adauga comentariu