De câți muncitori este nevoie pentru a săpa o groapă în asfaltul proaspăt turnat pe o stradă din Zalău?

Lucrările de pe strada 22 Decembrie 1989 trebuiau să fie finalizate pe 31 iulie 2019, după cum anunța Primăria Zalău la deschiderea șantierului. S-a întârziat mult deoarece firma care execută lucrările pentru frumoasa sumă de 10 milioane de lei și-a dat seama că asfaltul proaspăt turnat trebuie spart ca să lucreze Dorel la operațiunea țeavă.

Până astăzi însă nu știam că pentru a săpa o groapă e nevoie de multă forță de muncă. Firma din Pericei și-a trimis tot ce a avut mai bun la operațiunea groapă. Așadar, astăzi, pe șantierul gropii erau prezenți nu mai puțin de șase muncitori, unul și unul mai dedicat meseriei. 

Unul era în utilajul care a spart asfaltul, altul sprijinea coada unei ustensile de muncă, unul trăgea de o ruletă pentru a măsura groapa, altul supraveghea lucrarea, iar altul îl ținea de povești pe cel care supraveghea lucrarea, iar altul se chinuia să arunce cu privirea. 

În acest ritm cu siguranță se vor termina lucrările cândva. Cam pe atunci pe când va trebui să se modernizeze iar strada. 

Adauga comentariu