De 10 ani vă doare "în pălărie". Un mesaj pentru deputatul Lucian Bode

Uniunea Salvați România (USR) vrea ca funcțiile publice să fie ocupate de oameni fără probleme cu legea. Din acest motiv au inițiat o campaniei de semnături ”Fără penali în funcțiile publice”. USR-iști aveau nevoie de 500 de mii de semnături pentru a putea depune proiectul în parlament și a nu permite ”penalilor” să ocupe funcții publice. Au reușit să strângă până acum peste 800 de mii de fârcălituri. 

În Sălaj, USR a adunat peste 6.500 de semnături. Printre sălăjenii care au fost de acord cu această campaniei s-a aflat și deputatul Lucian Bode. Este foarte bine că a semnat, însă avem totuși câteva nelămuriri. 

Lucian Bode a obținut primul mandat de deputat în urmă cu 10 ani, iar de atunci se bucură de acestă ”titulatură”. Spunem ”titulatura” pentru că de atunci și până  acum nu l-am auzit să vorbească de ”fără penali în funcțiile publice”.

Sigur a avut altă ocupație dar totuși...

Între timp a fost și ministru și putea pune o ”vorbă bună” la ministrul Justiției dacă-l interesa. Cum l-a durut în palărie de penali, a legat prietenii cu politicieni care au fost condamnați la pușcărie, fie ei și cu suspendare, dar tot pușcărie se numește.

Printre ei se numără și Adrian Miroslav Merka, fost deputat din partea Uniunii Democratice a Slovacilor și Cehilor din România pe care zălăuanii îl vor vedea zilele acestea în Zalău la Cupa de Vară Viitorul. 

Ce frumos ar fi fost dacă pe listele USR semnau și Liviu Dragnea, condamat în doua dosare, Elena Udrea fugara din Costa Rica sau Sebastian Ghiță care în aceste zile se bronzează pe plajele din Serbia. 

Domnule Bode, nu e fățărnicie asta?

 

 

 

Comentarii

ion

17.08.2018 20:18

Caligula imperator,Si-a numit calul senatorUngureanu mai sinistruSi-a numit Bo(u)de ministru.

Adauga comentariu