Dari Toma crede că e moral ca dimineața să conducă Inspectoratul Școlar Sălaj, iar seara să păzească mistreții din pădure

La începutul acestei săptămâni, Ziarul de Sălaj a prezentat un material exclusiv despre Dari Toma, UDMR-istul numit politic la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Sălaj, care este paznic de vânătoare în activitate. (Materialul îl puteți citi aici)
 
La 4 zile de la redarea acelui material, am reușit să luăm legătura cu Dari Toma. UDMR-istul s-a gândit să răspundă la telrfon, văzând că insistăm așa mult.
 
Întrebat dacă i se pare normal ca dimineața să conducă inspectoratul școlar, iar seara să păzească mistreții, Dari Toma a spus că e moral ce face.
 
Reporter: Eduard Farcaș sunt de la Ziarul de Sălaj. Vi se pare moral să fiți în același timp și paznic de vânătoare și inspector școlar adjunct?
 
Dari Toma: Da, mi se pare moral.
 
Reporter: De ce?
 
Dari Toma: Nu am timp să dau alte explicații. La revedere.
 
Reamintim, conform CV-ului postat pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Sălaj, Dari Toma susține că este cam afon când vine vorba de limbi străine - cunoaște engleză și germană de nivelul A1 și A2; dar nu le prea are nici cu calculatorul, susținând că este un utilizator elementar. Cu toate acestea, Dari Toma are o grămadă de specializări, unele studii chiar în limba engleză - cum ar fi acesta : Certificat Association of Language Testers in Europe BULATS - University of Cambridge Association of Language Testers in Europe -

 

Ziarul de Sălaj cere public DEMISIA inspectorului școlar general adjunct care este în același timp paznic de vânătoare și care ne aburește că are studii la Cambridge deși nu cunoaște o boabă de limbă engleză! 

Adauga comentariu