Daniel Ispas, unul dintre cei mai activi tineri din politica sălăjeană

Daniel Ispas, 33 de ani, este unul dintre cei mai activi tineri din politica sălăjeană. Președinte al Tineretului Național Liberal (TNL) Sălaj și vicepreședinte regional pe zona Nord-Vest, Daniel s-a implicat activ în numeroase campaniii politice, dar a avut și luări de cuvânt pertinente împotriva actualei clase politice.

Dani este unul dintre puțini tineri care în prezent, alături de cei din organizația pe care o conduce, străbate tot Zalăul, cartier cu cartier, pentru a strânge semnături și a convinge lumea că persoana pe care o susține el în lupta pentru Cotroceni este cea mai bună variantă pentru România.

Dani s-a mai remarcat prin luări de poziții ferme în care critica dur sistemul actual politic, în special corupția și nepotismele, dar a fost și cel care a arătat problemele reale din oraș în care primarul ar putea interveni pentru rezolvare. 

Daniel Ispas este președinte al TNL Sălaj din 2014, iar din 2017 este și vicepreședinte regional pe Nord-Vest. A intrat în politică cu gândul că poate să schimbe ceva în bine. Anul viitor este posibil să-l vedem candidat la Consiliul Local Zalău sau chiar la Consiliul Județean Sălaj, pe listele de consilieri.  

Adauga comentariu