Dan Chiș, Fostul șef de cancelarie al fostului prefect Forian Florian, nu a fost uitat. ”Va rămâne veșnic în memoria noastră”

Dan Chiș, fostul șef de cancelarie al fostului prefect Florin Florian, nu a fost uitat de foștii colegi sociali-democrați. 

Candidatul la președinția Consiliului Județean Sălaj, Florian Florin, alături de câțiva oameni din partid, s-au aflat azi, pentru câteva momente la mormântul lui Dan Chiș pentru a-l comemora, după ce tânărul social-democrat a fost condus pe ultimul drum în luna mai, în urma unui teribil accident. 

”Dan Chiș a fost președintele tinerilor PSD și în utlimii ani a fost colaboratorul meu. Din păcate Dan nu mai este printre noi. Vă rămâne veșnic în memoria noastră”, a spus Florian Florin, la mormântul acestuia în satul Sâg. 

Vă reamintim faptul că, Dan Chis a fost implicat într-un accident foarte grav, la finalul lunii ianuarie, în satul Sâg. Acesta s-a rasturnat cu un tractor în timp ce se afla pe un camp. Aproape 3 luni acesta s-a alfat în comă în spitalele din Cluj-Napoca și Spitalul din Zalău. 

În urma lui a rămas o soție îndurerată și doi copii. 

 

Adauga comentariu