Dacian Cioloș la finalul campaniei electorale: ”Duminică, veniți la vot! Pentru voi și pentru copiii voștri. Pentru părinții și prietenii plecați din țară”

În această dimineață, la ora 7 se încheie campania electorală  pentru alegerile europarlamentare. Dacian Cioloș, candidatul numărul unu al Alianței 2020 USR PLUS a tras concluziile după această campanie. Fostul premier al României a spus că a început această campanie cu gandul ca Alianța USR PLUS să dea cât mai mulți europarlamentari pentru că în opinia sa, candidații USR PLUS sunt oameni competenți, profesioniști, cu care poți face treabă și care vor reprezenta cu adevărat, în forurile europene, interesele cetățenilor români. 

De asemenea, Ciolos a mai adăugat că în ultimele trei luni a ”colindat” întreaga țară și a simțit din partea oamenilor deznădejdea unora, dificultatea lor de a mai crede în promisiuni și în politicieni. 

”Am început această campanie electorală în urmă cu câteva luni cu gândul că trebuie să trimitem în Parlamentul European cât mai mulți dintre candidații propuși de Alianța 2020 USR PLUS, pentru că sunt oameni competenți, profesioniști, cu care poți face treabă și care vor reprezenta cu adevărat, în forurile europene, interesele cetățenilor români. În ultimele trei luni, am bătut țara în lung și-n lat, am stat de vorbă cu mii de oameni, am simțit deznădejdea unora, dificultatea lor de a mai crede în promisiuni și în politicieni. Însă dincolo de toate astea, ceea ce mi-a dat putere și încredere a fost faptul că oamenii nu și-au pierdut încă speranța. Am stat în stradă, am făcut pasul noi către ei – în sate, în orașe, în țară și în diaspora, pentru a-i convinge că nu mai sunt singuri. Că împreună vom reuși să ne facem țara bine. Cred că acesta e principalul câștig al acestei campanii. Oamenii vor vedea că de data asta votul lor contează. Și vom putea începe ceea ce e esențial: să așezăm România pe baze sănătoase, iar apoi să o reconstruim. Rezultatul acestor alegeri ne va reda tuturor speranța unui nou început, ne va da energia pentru a merge mai departe. Duminică, veniți la vot! Pentru voi și pentru copiii voștri. Pentru părinții și prietenii plecați din țară. Pentru cei care mai cred orbește că le va da Dragnea ceva. Veniți la vot pentru propria eliberare și pentru vindecarea acestei lumi aflate în suferință. Le mulțumesc celor care au fost în stradă în aceste săptămâni de campanie și celor care poimâine vor fi în secțiile de votare, precum și tuturor celor care cred în acest proiect. Proiectul meu e România! Proiectul nostru e România”, a transmis Dacian Cioloș prin intermediul rețelei de socializare Facebook. 


Adauga comentariu