Da', bre, Tibi, da' cine dracu' l-a pus pe papagalul de Groza consilier local sau pe tupeistul de Ciunt primar? Mama?

Ne place de noi ca, la nici 3 luni de la aparitie, reusim sa bagam indestul gaz pe foc ca sa putem sa mai miscam putin aragazul plin de seu unde s-a copt ani de-a randul blatul politic salajean.

Intr-un material foarte interesant, jurnalistul Eduard Farcas publica in exclusivitate o declaratie a presedintelui CJ, Tiberiu Marc, in care acesta ii pizduieste public pe primarul Ionel Ciunt, PSD, si pe ficusul politic Mircea Groza, un bucatar cu renume incert (pe patronul restaurantului Zama de la Cluj l-a disperat cu neseriozitatea sa), care se opun finantarii din bani publici a echipei HC Zalau, SINGURA echipa care are performante la nivel national si international dintr-un oras ce se minte pe sine.

Acuma, sunt doua variante pentru aceasta iesire a lui Tibi Marc - fie presedintelui subit ii place tot mai mult de ziarul nostru... si de ce sa nu ii placa, ca in ultima vreme, batem la curul gol scofalcita presa locala calarita de patroni ce vand sutiene...

... fie isi pierde puterea in PSD, de vreme ce un neica nimeni ca Groza sau Ciunt, veterinarul taranus si fosta sluga la cabinet a lui Marc, isi permit sa zica Hais! in loc de Cea!, la chemarea marelui Comandor, Tibilica Marc.

 

Cert este un lucru: sa f... 3,3 milioane de lei pe echipa de volei care are zero performante, dar din care fura toti nimurucii, nu e pont. Dar poate fi un pont bun sa ajuti o echipa de handbal condusa de un Tadici.

Poate ca Tibilica Marc ar trebui sa le reaminteasca astor doi pinguini ca PSD Salaj e inca condus de el si ca inca nu a "crepat" politic. Cum ii place bucatarului sa spuna.

PS: Tibi, degeaba te zborsesti in presa, TU i-ai facut pe astia oameni, nu mama lui Edi Farcas!

Adauga comentariu