Cum vrea Florin Florian să schimbe fața județului Sălaj

Fostul prefect al Sălajului, Florin Florian eate canditatul PSD la funcția de președinte al Consiliulul Județean. Asta după ce în urma unor discuții în interiorul partidului s-a decis acest lucru, în dauna altor doi doritori, Sergiu Panie, actuaul vicepreședinte al CJ Sălaj și Mihai Cheseli, primarul din Cristolț. 

Cu o experiență de peste 10 ani în administrație, Florin Florian a găsit metoda prin care poate să schimbe fața județului. Fostul prefect este convins că prin respect față de fiecare om, implicare, muncă, asumare și fapte, județul Sălaj poate avea altă față. 

"Decizia de a intra în competiția electorală pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Sălaj este o decizie  luată din perspectiva faptului că am experiență administrativă de peste 10 ani,  iar viața mi-a demonstrat că atunci când vrei și poți, când ai și pricepere în a face lucruri bune pentru oameni, vin și rezultatele! POT și ȘTIU să-mi asum responsabilitatea de a avea rezultate bune pentru Sălaj și pentru sălăjeni!

Le mulțumesc colegilor mei din Partidul Social Democrat Sălaj pentru decizia luată, iar susținerea lor și a fiecăruia dintre dumneavoastră mă onorează și mă angajează, deopotrivă, la o responsabilitate uriașă! 

Dincolo de bătăliile electorale, funcțiile de decizie înseamnă respect față de fiecare om, implicare, muncă, asumare, fapte. Sunt convins că sălăjenii vor vota înțelept, cu încredere spre viitor!", spune Florin Florian. 

Echipa cu care va ataca PSD alegeriledun toamnă, la Zalău este formată din Ionel Ciunt, candidatul pentru Primăria Zalău și Florin Florian, candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj

 

Adauga comentariu